مقالات

آشنایی با بیل مکانیکی جی سی بی

بیل مکانیکی جی سی بی

هنگامی که بحث در مورد شرکت های برتر در زمینه تجهیزات و محصولات کشاورزی و عمرانی می شود، یکی از شرکت هایی که همیشه حرف هایی برای گفتن دارد، شرکت جس سی بی است. این شرکت با بیش از ۷۵ سال سابقه فعالیت، همیشه سعی کرده است تا محصولاتی بی نظیر و با کیفیت را به مشتریان خود ارائه کند.از آن سو، همانطور که می دانیم، یکی از محصولاتی که همیشه و همیشه در صنایع مختلف مورد نیاز است، بیل های مکانیکی هستند. بدون یک بیل مکانیکی مناسب و کاربردی، بسیاری از فعالیت های راهسازی و عمرانی دچار اختلال می شود. در همین راستا نیز، شرکت جی سی بی سعی کرده است تا بیل مکانیکی هایی را تولید و ارائه کند که از نظر کارایی و عملکرد حرف اول را بزنند.اگر شما نیز کنجکاو شده اید تا در مورد بیل مکانیکی جی سی بی و مشخصات آنان بیشتر بدانید، در این مقاله از تراک کوماتسو قصد بررسی همین موضوع را داریم.

ویژگی های بیل مکانیکی جی سی بی

ویژگی های بیل مکانیکی جی بی سی به این صورت است

سیستم کنترل حفاری پیشرفته:

بیل های JCB دارای فناوری کنترل حفاری پیشرفته بوده که امکان حفاری با دقت بالا را فراهم کرده و از خستگی و ناکارآمدی اپراتور نیز می کاهد.

تعمیر و نگهداری آسان:

قطعات اصلی بیل مکانیکی های JCB طوری طراحی شده اند که به راحتی در دسترس تعمیرکار بوده و بنابراین کارهای تعمیر و نگهداری معمول را سریع و آسان تر می کنند.

کابین های راحت:

بیل مکانیکی JCB دارای کابین های جادار و راحتی هستند که از میزان خستگی و فرسودگی شغلی اپراتور می کاهد. از مهم ترین ویژگی های کابین می توان به تهویه مطبوع، صندلی های ارگونومیک و تجهیزات کاهش صدا اشاره کرد.

سیستم هیدرولیک:

بیل مکانیکی های JCB از هیدرولیک هایی با کارایی بالا استفاده می کنند که علاوه بر کاهش مصرف سوخت، باعث افزایش بازدهی فرایند انتقال نیرو نیز می شود.

مطالعه :   یاتاقان چیست + معنای یاتاقان زدن

دسترسی و عمق حفاری بالا:

یکی از دلایل اصلی معروفیت بیل مکانیکی های جی سی بی، قابلیت های دسترسی و عمق حفاری استثنایی خود است که آنها را برای طیف وسیعی از کارهای ساختمانی مناسب می کند.

انواع  بیل مکانیکی جی سی بی

به طور کلی، بیل مکانیکی های JCB به دسته بندی های زیر تقسیم می شوند:

مینی بیل مکانیکی:

به بیل هایی گویند که دارای وزن حداکثری ۵ تن هستند. از این بیل مکانیکی های بیشتر برای فضاهای تنگ و کوچک استفاده می شود.

بیل مکانیکی MIDI:

به بیل مکانیکی هایی گویند که بین ۶ الی ۱۰ تن وزن دارند. این ماشین ها در مقایسه با مینی بیل های مکانیکی قدرت و عملکرد بهتری داشته و معمولاً در پروژه های زیربنایی استفاده می شوند.

بیل های سنگین:

 بیل مکانیکی هایی با وزن بیش از ۱۰ تن هستند که از آن ها در پروژه های بزرگ راهسازی و معدن کاوی استفاده می شود.

بیل مکانیکی لاستیکی:

استفاده از چرخ لاستیکی برای بیل های مکانیکی به شما اجازه می دهد تا بتوانید از آن ها در مکان های شیب دار نیز بیشترین بهره را ببرید. همچنین، هزینه تعمیر و نگه داری چرخ لاستیکی از چرخ زنجیری کمتر است.

بیل مکانیکی چرخ زنجیری:

بهترین و قدرتمند ترین بیل هایی هستند که می توانید به راحتی و با خیال راحت از آن ها برای عبور و فعالیت در مکان های صعب العبور نیز استفاده کنید. فقط به هزینه های نگه داری و بازرسی ان ها باید توجه ویژه تری داشت.

حال که به طور کلی با انواع بیل مکانیکی جی سی بی آشنا شده ایم، نوبت به معرفی بهترین و کاربردی ترین مدل های آن می رسد:

  1. بیل مکانیکی های چرخ لاستیکی

  • مدل ۳CX  (وزن عملیاتی= ۸ تن، قدرت موتور= ۷۴ اسب بخار)
  • مدل ۴CX (وزن عملیاتی= ۹ تن، قدرت موتور= ۱۰۷ اسب بخار)
  1. بیل مکانیکی چرخ زنجیری

  • مدل JS370: (وزن عملیاتی= ۴۰ تن، قدرت موتور= ۲۸۲ اسب بخار)
  • JS220: (وزن عملیاتی= ۲۲ تن، قدرت موتور= ۱۷۲ اسب بخار)
  1. مینی بیل مکانیکی

  • مدل ۸۰۱۸ CTS: (وزن عملیاتی= ۲ تن، قدرت موتور= ۲۰ اسب بخار)
  • مدل ۸۰۲۶ CTS: (وزن عملیاتی= ۲.۵ تن، قدرت موتور= ۲۵ اسب بخار)

 

سخن پایانی

در این مقاله از وب سایت تراک کوماتسو (مرکز فورش لوزام یدکی بیل مکانیکی کوماتسو)، سعی کردیم تا شما را با بیل مکانیکی jcb و مشخصات بیل مکانیکی جی سی بی  بیشتر آشنا کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *